Jurnalul Prafuit Prezentare

Coperta Jurnal Prafuit 2011 -poveste fictiva
Jurnalul Prăfuit este o poveste fictivă din 2011.


    ,,Este vorba de Amy care a găsit jurnalul prăfuit al mamei sale ce tocmai a fost ucisă.
Mama sa era o desfrânată care nu îşi trata fiica ca atare şi facea lucruri oribile, motiv pentru care Amy crede ca a fost ucisă. Deşi ura ca mama ei să îi fie un model, ea observă că face aceleaşi lucruri rele, neintenţionat. Începe să se deteste pentru asta. Pe parcurs află multe informaţii din jurnal care poate să distrugă vieţile a o grămadă de rău făcători, lucru care îl determină pe tatăl său să nu se mai schimbe în bine pentru ea, ci să o ucidă.
Dar ea este apărată de un vampir şi clubul lui.
Toată viaţa mamei sale era tipărită în acel jurnal, dar oare ce se va afla în el după ce îl va deschide?
Va deveni oare ca mama sa, sau va fi exact opusul?"


Citeste:
Info: 
In "Jurnalul Prafuit" este vorba de o poveste fictiva, cunoscuta si ca "fic", care a fost foarte inspirabila si avand un suspans bine pus la punct. A reusit sa combine cateva idei si preferinte, de la Biblioteca Prafuita, cuvantul praf care da esenta de vechi, murdar, etc, iar jurnal ca o oglinda, informatii, intamplari, insusi viata scrisa in cuvinte. Jurnal pastrat dar uitat intr-un pod, in praf, care contine adevar si invataturi din viata de zi cu zi. Adoptand diverse tipuri de stil, drama, dragoste, supranatural, razboi, horror, incearca sa scoata in evidenta intamplari reale si cotidiene, oferind solutii la cat mai multe probleme pentru a face viata mai luminata. Tot odata doreste sa creeze coperti pentru scriitorii de fic-uri si nu numai, desi nu isi lauda ,,manuirea'' sa, tinde cat mai mult sa o faca in stil profesionist. Acesta doreste sa afle cat mai multe pareri si sa ofere lumii, chiar si celor care nu il cunosc tot ceea ce are mai bun din el, totul din pasiunea sa. 

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.