Cum devin profesionist în Photoshop?

  Adobe Photoshop este un program de zile mari, foarte bun şi foarte folosit de către profesionişti.
  Dar acesta deşi pare simplu, nu se învaţă cu una cu două.

  Pe internet se găsesc foarte multe tutoriale pentru Photoshop, dar oare cei care fac tutorialele sunt profesionişti?
  Cât de utile sunt aceste tutoriale şi oare găsim tutoriale pe o gamă cât mai largă, încât să învăţăm Photoshop-ul în stil profesionist?

  Pe lângă asta, de ce să învăţăm din tutoriale cum să edităm sau cum să creem în Photoshop, în stilul celui care ne prezintă tutorialul şi de ce să nu ne creem propriul stil? Unul unic!

  Secretul profesioniştilor este răbdarea, voinţa şi nu în ultimul rând...investirea.
  Dacă nu investim şi vrem totul pe gratis...aşa va fi şi munca noastră...gratuită, făcută în zadar.
  Şi e bine să ascultăm de sfaturile profesioniştilor.

  În 2011 a apărut o carte cu 250 de sfaturi de editare foto Photoshop.
  Această carte te poate ghida pas cu pas cum să foloseşti programul, indiferent de sistemul de operare pe care îl foloseşti, te ajută să te familiarizezi cu interfaţa şi uneltele Photohop, înţelegerea avansată a acestora, dezvoltarea modului creativ de a edita şi crea, foarte multe lucruri în detaliu sunt explicate, de la simple optimizări până la colaje de efect.

  Vei învăţa interfaţa şi elementele de bază ale programului Photoshop, uneltele pentru selecţii, selecţii cu Pen Tool şi rafinarea selecţiilor, layere de ajustare şi măşti, cum se creează colaje dar şi instrumente esenţiale pentru ajustarea tonurilor şi multe alte sfaturi. Este foarte util în special pentru începători, deci bun venit în lumea Photoshop-ului.
  Cartea poate fi comandată de aici, este ieftină Photoshop 250 De Sfaturi De Editare Foto

  Sunt 196 de pagini cu tehnici de retuşare profesioniste şi uşor de aplicat, 250 de sfaturi şi îndrumări pentru editare foto pentru toate versiunile de Photoshop şi Elements.
  Trebuie să ştii că pentru a înţelege foarte bine Photoshop-ul, trebuie să înţelegi în primul rând fotografia digitală.

  Manual de fotografie digitala - Michael Freeman este o altă carte de la minunatul Freeman, care ne încântă şi acum cu măestria fotografiei sale. Este un celebru al lumii fotografice şi al cărţilor sau manualelor de fotografie, care acoperă toate aspectelor ei.
  Acest manual, îl recomand pentru a înţelege foarte bine, care sunt elementele de bază ale camerei foto digitale, limbajul culorilor, cum se foloseşte lumina şi prelucrarea fotografiilor digitale în Photoshop.
  Manualul îl poţi numi dacă vrei şi biblia fotografiei, pentru că M. Freeman te va teleporta în fotografiile sale şi vei trăi pe viu fotografia, vei fi însuşi sursa cunoaşterii esenţiale a domeniului fotografiei.

Cartea a apărut în anul 2011 şi are 640 de pagini uimitoare.(update: Este reducere la acest manual aici )  Bun, acum că am învăţat lucrurile de bază ale Photoshop-ului, ba mai mult de atât şi ce este fotografia digitală, e timpul să mergem mai departe, să avansăm.

  Tot din categoria Fotografie şi Photoshop face parte şi cartea Photoshop CS5. Editarea foto pe intelesul tuturor
  3D Media Communications ne pune la dispozitie pe înţelesul tuturor, un ghid pentru imagini creative, utilizarea elementelor de bază, alte sfaturi pentru optimizarea foto, compunerea panoramelor şi a colajelor HDR dar şi corectarea defectelor optice.
Mai exact editarea în paşi simpli, retuşuri de fineţe, corecţii personalizate şi efecte.

  Ghidul este destinat pentru începători şi amatori în prelucrarea de imagine digitală în cel mai puternic program  pe care tu doreşti să îl înveţi, adică Photoshop.
  Talentul tău se va maturiza pe măsură ce avansezi, descoperind funcţii noi ale ediţiei CS5, vei afla cum să manipulezi şi cum să îmbunătăţeşti o imagine.


  Şi acest ghid a apărut tot în anul 2011, având 212 pagini, care pot spune că îşi merită preţul, având în vedere câte informaţii valoroase se află în inima cărţii.
  Acum că ne-am familiarizat cu Photoshop-ul şi elementele de bază ale acestui program, am primit sfaturi de la profesionişti şi am învăţat cum să ne creem un stil propriu şi uşor de recunoscut, am învăţat ce este fotografia şi cum să o înţelegem pentru a o edita în stil profesionist, suntem pregătiţi pentru a învăţa şi noutăţile CS5-ului care ne ajută să ne maturizăm talentul şi să aflăm cât mai multe noutăţi acoperind întreaga gamă a programului.
  Nu uita, necesită răbdare, investiţie, timp şi voinţă!

  Bun venit în lumea digitală, dacă mai vrei şi alte recomandări, contactează-mă!


(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.