Jurnalele Vampirilor L J Smith Gratis

Lisa J Smith
  În seria Jurnalele Vampirilor , unde am prezentat cele 8 volume vampirice, de L.J. Smith, am pus şi ebook-uri disponibile pentru download. Cărţile electronice sunt în limba română, pot fi descărcate şi citite gratis. Eu recomand să citiţi prima dată toată seria şi apoi să vedeţi serialul. Este mult mai fascinant.

  Acum vreau să completez seria şi să spun mai multe despre celelalte volume din Jurnalele Vampirilor de Lisa Jane Smith şi bineînţeles câte ceva despre faimoasa autoare.

  Lisa Jane Smith este din California şi ca prin ''magie'' a reuşit să scoată un număr frumos de cărţi bestseller şi serii de cărţi care s-au bucurat enorm de succesul redat pe ecranele serialelor The Vampire Diaries şi The Secret Circle (hit-uri) şi altele.

  Fanii autoarei s-au bucurat şi ei atât de cele două seriale foarte populare din domeniul supranaturalului, cât şi de cărţile ei care au fost traduse prin fiecare colţişor de lume prăfuit. Şi se bucură în continuare pentru că autoarea este al naibii de inspirată.

Fantoma LJ Smith
  Cea mai recentă carte a autoarei este din 2012, volumul 8 numită Fantoma din volumul seriei, dar şi primul din noul ciclu de cărţi numit Vânătorii şi să nu uităm de Jurnalele lui Ştefan
  Volumul Fantoma din seria Jurnalele Vampirilor, ciclul Vânătorii de LJ Smith aduce aventuri strălucite faţă de volumele anterioare, aventuri foarte palpitante din momentul în care personajul Elena este amentinţată de o altă entitate întunecată care se confruntă cu cei doi fraţi vampiri, Salvatore.
  Elena era împreună cu Ştefan şi tai peste împreună pentru că Damon era un scai între cei doi, iar când Damon a dispărut Ştefan credea că vor putea fi liniştiţi împreună. Însă nu a fost aşa pentru că Elena s-a îndrăgostit pe parcurs, involuntar de Damon şi visa la el în timp ce oraşul era cutreierat de un demon.
  Povestea cu vampiri este lungă şi frumoasă, este imposibil să te plictiseşti, cine a început să o citească, la bătrâneţe va avea ce să povestească nepoţilor!

Este combinaţia perfectă dintre SF, Romance, Fantasy şi Horror.
Din Jurnalele lui Ştefan avem:

Începuturile -volumul 1
Sete de sânge-volumul 2
Nesatul -volumul 3
Spintecătorul - volumul 4
Azilul - volumul 5
Constrângerea - volumul 6

  În aceste jurnale, vampirul Ştefan ţine creionul în mână şi ne scrie încă din timpul războiului civil unde fraţii Salvatore au făcut cunoştinţă cu lumea întunecată şi mai apoi au fugit din oraşul natal şi de Katherine, dragostea lor amoroasă care i-a transformat în vampiri, până în momentul în care Ştefan a fost trădat până şi de fratele său, Damon.
  Despre celelalte volume găseşti aici recenzii şi noutăţi din Jurnalele Vampirilor cu mai multe detalii, unde se găsesc şi cele două volume pe care le poţi citi gratis. Dar atenţie, recomand să cumpăraţi cărţile, nu să le citiţi pe gratis, aici se găseşte un pachet de cărţi de unde pot fi cumpărate!

Cum ţi se pare volumul Fantoma din Jurnalele Vampirilor?

Poţi citi de aici direct Reuniunea şi Căderea Nopţii
Vezi o listă cu peste 50 de cărţi cu vampiri

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.