Carti erotice electronice

carti online de citit
Îţi prezint două cărţi erotice în format electronic pe care le recomand să le citeşti.
Este vorba de A face dragoste aproape perfect de Bebe Mihăescu şi cea de-a doua carte Sexul şi spaima de Pascal Quignard.
Cărţile pot fi descărcate mai jos. Sper să vă placă.
Nu vreau să lungesc prea mult acest articol, aşa că vă invit să citiţi cărţile şi de ce nu, să reveniţi cu păreri. Pentru că nu am apucat în ultimul timp să vă prezint prea multe cărţi gratuite, m-am gândit că e timpul să o fac.
Dacă vreţi să citiţi mai multe cărţi erotice găsiţi aici.bebe mihaiescu
Te-ai gândit că a face dragoste aproape perfect, e ca un vis?
Pe Bebe Mihăescu îl cunoaştem de la tv. Mi-aduc aminte că îl vedeam într-o emisiune pe acasă vorind despre sex. Interesant subiect şi mereu unul de care să nu te saturi vorbind.
În cartea practică A face dragoste aproape perfect găsim diverse tehnici erotice chiar şi orientale sau exemple americane din care să ne inspirăm cum să ne comportăm sexual.
Pe lângă informaţii practice şi sfaturi mai găsim chiar şi exerciţii de Yoga.
Mai mult decât un ghid, mai mult decât un joc, o carte erotică electronică, care ne oferă un strop de amuzament, poveşti şi cazuri incredibile adevărate; de unde putem învăţa. Ce trebuie să învăţăm în primul rând din această carte este să distingem sexul de dragoste.
O carte relaxantă care ne face receptivi deşi numele său ştiinţific e psihoterapie experienţială, pe care îţi recomand să o descarci şi să o citeşti.

pascal quigand
Pascal Quignard a mai publicat şi Noaptea sexuală, Un maestru din Germania, Toate dimineţile lumii, reuşind să câştige premiul Goncourt.
Sexul şi spaima este o carte ce discută despre obiceiurile şi spaimele sexuale ale anticilor. Analizează picturile oprite în timp de erupţia Vezuviului şi redescoperite la o distanţă uriaşă în timp. Pentru mulţi oameni crescuţi în spaţiul dominat de concepţiile propuse de biserică şi instituţiile din perioada comunistă, această carte poate părea că a fost scrisă despre anii prezentului şi obiceiurile sunt neschimbate.
                                            Descarcă de aici cărţileCe părere ai despre cele două cărţi? Este cineva care le-a citit?
Dacă îţi plac distribuie prin butoanele de mai jos.

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.