Mandrie si prejudecata de Jane Austen


recenzie carte free
Celebra scriitoare Jane Austen a trait in perioada premergatoare victorianismului. Aceasta era de un romantism uimitor, mai mult de cat ii permitea epoca respectiva. Ea  reuseste sa imbine cu o imensa delicateta simtul critic si ipocritia specifica societatii britanice, dand astfel nastere celei mai cunoscute povesti de dragoste. ”Mandrie si prejudecata” ii are in centrul actiunii pe frumosa Elizabeth Bennet si Mr. Darcy. O iubire nascuta din ura. 

O dragoste mult incercata de… Mandrie si Prejudecata. Pe langa tema iubirii scriitoarea infatisaza o panorama dureroasa. In aceasta este zugravita conditia femeii  intr-o societate masculina. Jane Austen reuseste sa reproduca perfect mentalitatea acelei perioade. Aceasta descrie intr-un mod imperativ, felul in care domnul Darcy, eroul nostru principal se lasa “vrajit” trup si suflet de frumoasa Elizabeth. Scriitoarea reda intr-un stil perfect, puternicile sentimente care se nasc intre cei doi. Sentimente care sunt greu incercate de orgoliu,urmand ca din acesta sa se nasca pe parcurs prejudecati, priviri pline de adevar si realitate, realitati umbrite de minciuna.
Cartea electronica Mandrie si prejudecata poate fi descarcata gratis de aici.

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.