Cartile electronice gratis

gratuit carti electroncie
Cititul- sănătatea minții.
„Biblioteca este un frigider pentru conservarea gândurilor”, spunea Herbert Samuel. Tot mai multe cercetări arată că cititul este o activitate extrem de importantă pentru dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii creierului, dar şi trupului, iar în timp, a vieţii. Da, exact, ai citit bine! Un studiu din Marea Britanie, făcut pe bărbaţi, arată că 78% dintre cei care citesc des se simt satisfăcuţi de viaţa lor. În cazul celor care citesc puţin sau deloc, procentul este de doar 50%. De asemenea, lectura este una dintre cele mai interesante modalităţi de relaxare. Cercetătorii de la Sussex University au descoperit că doar şase minute de lectură reduc nivelul stresului cu până la 68%, faţă de 61% în cazul muzicii sau 42% în cazul unei plimbări în natură. Jocurile video se pare ca au o eficienţă mult mai mică, scăzând nivelul stresului cu doar 21%. Așadar citirea unei carti electronice gratis ne ajuta mult.

Cu toate acestea, se pare că în prezent există tot mai multe persoane care nu mai dau importanţă acestei activităţi din diferite motive. Unii afirmă că nu au destul timp la dispoziţie pentru a mai citi, serviciul şi familia ocupând primul loc în viaţa lor; alţii spun că mai degrabă ar viziona un film, decât să citească o carte electronica gratuit, întrucât, declară ei, este o modalitate mai eficientă , dar şi mai rapidă de a reţine informaţii.  Tot mai mulţi oameni, în puţinul lor timp liber, aleg să citească presa, subtitrările la telenovele, titlurile de la TV sau altele. Şi atunci, apare întrebarea: Ce facem cu  acele mici “nevoi” ale sufletului?  Căci, fireşte, nu le putem satisface prin mijloace atât de superficiale; pentru  cititorul dornic de cunoaştere lectura  nu înseamnă  doar o sărăcăcioasă înmagazinare de înformaţii, ci o adevărată „delectare”, un mijloc prin care pătrunde în mintea şi sufletul scriitorului, putând astfel să devină una cu cartea. Carti electronice grauite.


Lectura este, poate, cel mai frumos proces prin care nu numai că poţi cunoaşte lumi fantastice şi personaje cu care să te identifici, dar este şi o formă prin care ajungi să-ţi însuşeşti noi cuvinte care să-ţi îmbogăţească elegant vocabularul şi care să te ajute să te exprimi altfel. Am observat că în prezent tot mai multă lume apelează la modernele „e-book” (electronic books), pe care le poţi găsi peste tot pe Internet. Personal cred că acesta este un pas înainte pentru promovarea beneficiilor cititului, întrucât sunt mai accesibile şi, de cele mai multe ori le poţi descărca de pe Internet fără a plăti o sumă de bani. Carti electronice gratis scris de Georgiana.

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.