Provocare pentru tine!

Echipa noastră ți-a pregătit o provocare inedită.

Îți place să scrii?
Vrei să te citească mii de persoane pe zi?

Dacă ai răspuns cu DA acestor întrebări, trebuie să accepți provocarea noastră.

Deoarece suntem în căutare de colaboratori și dorim să extindem echipa de textieri, ne-am gândit la o provocare pe gustul tău! Nu căutăm oameni cu studii superioare sau experiență vastă, ci oameni care au pasiunea de a scrie, au energie (dacă sunt consumatori de cafea, problema e ca și rezolvată) și dorința de a progresa. Echipa de textieri are rolul de a redacta texte pentru diferite site-uri din diverse domenii, de aceea trebuie să ne convingi că ești persoana potrivită, capabilă să scrie pe minim trei nișe diferite.

Provocarea constă în scrierea a trei texte pe diferite teme, respectând următoarele criterii:
- fiecare text să fie de minim 500 de cuvinte;
- textul să fie original și exclusiv pentru noi;
- scris cu diacritice și corect gramatical.

Contactează-ne acum pentru a intra în posesia celor trei teme, iar după ce ai terminat de scris, trimite-ne documentul cu cele trei texte pentru a-l analiza. Dacă ne impresionează, vom lua legătura cu tine pentru a vă prezenta toate detaliile legate de avantajele și beneficiile aderării în echipă.
Mult succes și așteptăm cu interes mesajul tău!

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.